tiistai 16. lokakuuta 2007

Yliopisto saanut jättirahoituksen

Yliopisto on saanut jättirahoituksen lasten ja nuorten mediakäyttäytymisen tutkimiseen. Nuoret, kauniit ja taitavat tutkijat suorittavat puolistrukturoidun teemahaastattelun aiheesta. Tutkimuksen kohteena ovat perusopetuksen, lukion ja yliopistoikäisten opiskelijoiden joukko.

Tutkimuksen avulla odotetaan uraauurtavia tuloksia. Miksi nuorilla ei ole aikaa kotitehtävien, vanhanaikaisesti läksyjen, tekemiseen? Miksi nuoret eivät enää tapaile ystäviään? Miksi he eivät ennätä soitella vanhemmilleen?

Tutkimuksen odotetaan valmistuvan nopeasti, seuraavassa Oikeiden Tieteentekijöiden lehdessä esitellään jo tutkimuksen tuloksia.

4 kommenttia:

Medialuuta kirjoitti...

Kaikkee sitä kans yliopistos tutkitaa, miks ei tutkita, mikä Edun ruokajonos hidastaa? Siinäki kyl moni puhuu kännyy ja tekstailee kans. Opiskelija vm. 1987, Pubist

Medialuuta kirjoitti...

Kyllä minun mielestäni sitä turhempiakin asioita yliopistolla tutkitaan, kuten esimerkiksi kouluaineita ja kiinnostusta koulunkäyntiin. Kyllä minun mielestäni motivaatio koulunkäyntiin pitää olla jokaisella opiskelijalla sisäistä ja ulkoista vain juuri korkeintaan mediakäyttäytymisessä. Kaikkia turhia televisiosarjoja sitä katsotaankin. Nim. Aina kymppejä koulukokeista ja viitosia yliopistotenteistä.

Medialuuta kirjoitti...

EVVK!

Medialuuta kirjoitti...

Hei, läksyt, mitä ne on? Ei nykyään mitään sellaisia ole, elleivät ne liity kouluruokailuun?